Γιατί οι αφίσες από ταινίες δεν έχουν τα ονόματα στην σωστή σειρά

0
338
Βαθμολόγησε το άρθρο

Οι αφίσες από τις εκάστοτε ταινίες είναι χαρακτηριστικές και μάλιστα αποτελούν μεγάλο κομμάτι της προώθησης τους, έτσι ώστε να μείνουν χαραγμένες (με οποιονδήποτε τρόπο) στο μυαλό του θεατή, υπάρχει όμως και κάτι ακόμα.

 

Αν έχετε παρατηρήσει σχεδόν όλες οι αφίσες στις ταινίες δεν έχουν τα ονόματα των πρωταγωνιστών αλφαβητικά, ούτε φυσικά και πάνω από τα πρόσωπα τους, κάτι που ίσως να έχουν δώσει κάποιοι σημασία, ενώ άλλοι δεν έχουν δώσει και πολύ μεγάλη σημασία. Έτσι για να περάσει η ώρα μας, βρήκαμε τι συμβαίνει και γιατί γίνεται τις περισσότερες φορές αυτό.

Όπως μπορεί να φαντάζει λογικό (και να συνηθίζεται περισσότερο και στο θέατρο) τα ονόματα των ηθοποιών ποτέ δεν είναι πάνω από τα αντίστοιχα πρόσωπα, μιας και είναι με βάση όχι την δημοτικότητα τους ή κάτι άλλο, ξεκάθαρα όμως με βάση την αμοιβή τους.

Έχει συμφωνηθεί από πριν (ανάλογα και με τον εκάστοτε ρόλο) πόσα χρήματα θα πάρει ο καθένας, οπότε καταλαμβάνει και την αντίστοιχη θέση, έστω και αν το πρόσωπο του είναι αλλού. Υπάρχουν και περιπτώσεις που γίνεται αλφαβητικά, αλλά είναι πολύ πιο σπάνια, οπότε η περίπτωση της άνωθεν αφίσας, είναι και χαρακτηριστική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.