Γιατί οι θεατές φεύγουν αηδιασμένοι από την νέα ταινία του Daniel Radcliffe

0
1233
Βαθμολόγησε το άρθρο
[Total: 16 Average: 2.4]

Μια από τις πιο περίεργες ταινίες των τελευταίων χρόνων και όχι μόνο, προβάλλονται αυτόν τον καιρό σε Αμερική αλλά και στο Sundance Film Festival και όχι μόνο αυτό αλλά πολλοί θεατές αποχώρησαν από την αρχή της.

Η ταινία Swiss Army Man πήρε ανάμεικτα σχόλια, στην Αμερική και κυρίως στην Utah που διεξάγεται το Sundance Festival διότι η υπόθεση έχει να κάνει με έναν άντρα, ο οποίος βρίσκεται στη θάλασσα και καταφέρνει να επιβιώσει χρησιμοποιώντας ως σχεδία το πτώμα του Daniel Radcliffe, ένα πτώμα το οποίο βρίσκεται σε στύση και τα… αέρια του βοηθούν να προχωρήσει το (αυτοσχέδιο) σκάφος. Η συνέχεια είναι ακόμα πιο σουρεάλ.

Η ταινία όπως λέγεται είναι ανατρεπτική, διασκεδαστική αλλά και συγκινητική (οι σεναριογράφοι την παρουσίασαν ως… δράμα κλανιάς), ωστόσο οι θεατές δεν έδειχναν να έχουν τις ίδιες αντιδράσεις, μιας και πολλοί αποχώρησαν πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο εικοσάλεπτο. Μένει να δούμε αν θα έρθει και εδώ και πως θα αντιμετωπιστεί.

– Σε περισσότερα θέματα μπορείτε να δείτε:

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Share

Δείτε ακόμα στο Cineramen

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.