Φήμη για Ace Ventura 3 με τον Evan Peters ως γιο του Jim Carrey

0
205
Βαθμολόγησε το άρθρο
[Total: 0   Average: 0/5]

Τον Jim Carrey φυσικά τον έχουμε συνδυάσει με τις εμφανίσεις του μπροστά στην οθόνη και ένας από τους πιο διασκεδαστικούς του ρόλους είναι το Ace Ventura, με μια φήμη να κυκλοφορεί.

 

Φυσικά δεν υπάρχει απολύτως τίποτα επίσημο (και μπορεί να μην γίνει), ωστόσο σύμφωνα με φήμη του Giant Freakin Robot, υπάρχει ένα σενάριο που κυκλοφόρησε για ταινία Ace Ventura 3 με τον Evan Peters ως γιο του Jim Carrey. Δεν αναφέρονται πολλά παραπάνω, αλλά σύμφωνα με έγκυρη (όπως λένε) πηγή ο Peters θεωρείται ο ιδανικός αντικαταστάτης βάσει ενέργειας και στυλ, ενώ ο Carrey που δεν έχει χρόνο (ίσως και διάθεση) για να παίξει ολόκληρο ρόλο σε sequel, ίσως πειστεί σε αυτό.

Επαναλαμβάνουμε δεν υπάρχει τίποτα επίσημο και όπως είχαμε αναφέρει παλαιότερα ο Jim Carrey δεν έχει υπογράψει για αυτό το project και κανείς δεν ξέρει ακόμα τις προθέσεις του, ωστόσο χωρίς εκείνον φυσικά δεν πρόκειται να γίνει. Ωστόσο, η Morgan Creek έχει στα σκαριά το Ace Ventura 3 και μένει να δούμε αν θα ολοκληρωθούν θετικά οι συζητήσεις ή αν θα ακυρωθεί.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Share

Δείτε ακόμα στο Cineramen