Ολο και περισσότερες ταινίες γίνονται remake και sequel, κάτι που σίγουρα θα μας φέρει και πολλές κλασικές ταινίες προσαρμοσμένες στην σύγχρονη εποχή. Αναμφισβήτητα το Mary Poppins είναι μια από τις πιο θρυλικές ταινίες και πλέον και εκείνη θα αναπροσαρμοστεί στην μεγάλη οθόνη.
Όπως είναι λογικό λοιπόν μετά την ανακοίνωση για την κυκλοφορία της ταινίας, υπήρξαν οι φήμες σχετικά με το ποιες θα ήταν οι υποψήφιες για τον ρόλο της Mary Poppins. σε μια λίστα που είχε πολύ δυνατά ονόματα αλλά και κάποια outsider (Amy Adams, Anna Kendrick, Kristen Bell, Anne Hathaway, Amanda Seyfried, Gugu Mbatha-Raw, Lea Michele).
Ωστόσο όπως αποκαλύφθηκε το μεγάλο φαβορί για να γίνει πρωταγωνίστρια στο sequel του Mary Poppins είναι η Emily Blunt, καθότι φαίνεται να είναι η εκλεκτή του σκηνοθέτη Rob Marshall (που έχει κάνει το Chicago) για τον ρόλο, ωστόσο μένει να δούμε τις εξελίξεις μιας και η ηθοποιός είναι έγκυος και δεν ξέρουμε κατά πόσο αυτό θα αλλάξει τα πλάνα του.
Σε υπόλοιπα θέματα και ειδήσεις, μπορείτε να δείτε:
Share