Tα sequel εδώ και πολλά χρόνια εχουν αυξηθεί σε αρκετά υψηλό βαθμό και έχουμε πλέον μια είδηση που αφορά την ταινία G.I. Joe, με ένα franchise που δεν πολυακούστηκε εδώ, γιατί η δεύτερη προσπάθεια δεν βγήκε στις αίθουσες.
Παρά την αποτυχία του Snake Eyes, ο παραγωγός του G.I. Joe franchise, Lorenzo di Bonaventura ανέφερε πως μια νέα ταινία είναι σκαριά, προφανώς και λόγω της μεγάλης επιτυχίας και… κινητικότητας με το αντίστοιχο του Transformers.
Έτσι λοιπόν αρκετά χρόνια μετά τις δυο πρώτες και λιγότερα μετά το Snake Eyes, χωρίς να έχουν γίνει πολλά γνωστά, ετοιμάζεται μια νέα κινηματογραφική προσπάθεια. Πριν καιρό, είχε αναφερθεί πως θα γίνει η ταινία G.I. Joe: Ever Vigilant, ωστόσο δεν γνωρίζουμε αν αυτή θα είναι η επόμενη ταινία ή κάποια άλλη. Θα γίνει για το Paramount+ και μελλοντικά περιμένουμε περισσότερα.
Share