Μετά την ταινία Fast And Furious 9, για την οποία σας αναφέραμε την άποψη μας, το franchise θα έχει και δυο τελευταίες για το franchise καθώς τα Fast And Furious 10 και 11 θα ολοκληρώσουν την τελευταία τριλογία, αν και ο Vin Diesel άφησε υπόνοιες για άλλη μια. Σας αναφέραμε την άποψη μας για την ταινία Fast X, ενώ σύμφωνα με τον ηθοποιό μετά το τέλος των ταινιών, θα υπάρξουν κι άλλες. Όπως δήλωσε στο Variety, θα έχουμε και spinoff, με ένα γυναικείο το οποίο ετοιμάζεται από το 2017 και μερικά ακόμα που θα ετοιμαστούν, καθώς όπως δήλωσε υπάρχουν χαρακτήρες και ταλέντο για να γίνουν κι άλλα project.
Στην ταινία έχουν προστεθεί και οι Daniela Melchior που είχε τον ρόλο της Ratcatcher 2 στην ταινία The Suicide Squad και θα έχει σημαντικό ρόλο, αλλά και οι Brie Larson (ως η κόρη του Mr Nobody, όπως έγινε γνωστό), Alan Ritchson (που τον είδαμε στην σειρά Jack Reacher). Πλέον επιστρέφει και ο Scott Eastwood ως Little Nobody, ενώ παράλληλα η θρυλική Rita Moreno (West Side Story) θα υποδυθεί την γιαγιά του Dominic Torretto. Mάλιστα ο Ritchson ανέφερε στο Entertainment Weekly o Ritchson ανέφερε πως από timing και τύχη παίζει στην ταινία. Αυτό έγινε καθώς ενώ ήταν, τον πήραν τηλέφωνο για να του πούνε ότι τα πράγματα άλλαξαν με τον Keanu Reeves, ο οποίος ήταν να παίξει αρχικά τον δικό του ρόλο. Ανέφερε πως σίγουρα θα ήταν δύσκολο να ακολουθήσει τα χνάρια του.
Η επίσημη σύνοψη αναφέρει: Μετά από πολλές αποστολές και ενάντια σε απίθανα εμπόδια, ο Ντομ Τορέτο (Βιν Ντίζελ) και η οικογένειά του έχουν ξεγελάσει και ξεπεράσει κάθε αντίπαλο στο διάβα τους. Τώρα, βρίσκονται αντιμέτωποι με τον πιο φονικό εχθρό: μία τρομαχτική απειλή ξεπροβάλλει από τα σκοτάδια του παρελθόντος, διψάει για εκδίκηση και σκοπεύει να διαλύσει αυτή την οικογένεια και να καταστρέψει μια για πάντα όλους όσους και όλα όσα αγαπάει ο Ντομ. Στους Μαχητές των Δρόμων: Ληστεία στο Ρίο, το 2011, ο Ντομ και η παρέα του εξολόθρευσαν τον μοχθηρό βαρόνο των ναρκωτικών Eρνάν Ρέγιες, αφήνοντας ακέφαλη την αυτοκρατορία του σε μία γέφυρα του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Δεν γνώριζαν όμως ότι ο γιος του Ρέγιες, ο Ντάντε (Τζέισον Μομόα, Aquaman) ήταν αυτόπτης μάρτυρας και έχει περάσει τα τελευταία 12 χρόνια καταστρώνοντας την εκδίκηση που θα αναγκάσει τον Ντομ να πληρώσει το απόλυτο τίμημα.
Share