Το downloading κακά τα ψέματα έχει μπει στην ζωή πολλών ανθρώπων τα τελευταία χρόνια, είναι της μόδας και έχει καταφέρει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να… επιβιώσει τα τελευταία χρόνια. Πλέον υπάρχει κάτι πρωτοποριακό.
Μετά το γεγονός ότι το Pirate Bay θα έχει πλέον στο site του την λειτουργία “Stream It” δίπλα σε όλα τα torrents, υπάρχει μια εφαρμογή που φέρνει κάτι ξεχωριστό και είναι το Stremio, το οποίο κάνει streaming ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, εμφανίζει κανάλια Youtube και τηλεοπτικά κανάλια, από torrents.
Έτσι λοιπόν μετά το Pirate Bay αλλά και το Popcorn Time, πλέον έχουμε το Stremio που μοιάζει πιο ολοκληρωμένη αν και όπως είναι λογικό είναι παράνομη σε μερικές χώρες και σε λίγες είναι εντελώς νόμιμη. Η εφαρμογή μπορεί να εγκατασταθεί σε Windows, Mac OS X, Linux, είναι δωρεάν και χρησιμοποιεί και add-ons!
– Μπορείτε να επισκεφτείτε εδώ την συγκεκριμένη εφαρμογή
Περισσότερα θέματα μπορείτε να δείτε:
Share