Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023
Cineramen Rebranded Logo

Φανατικοί του κινηματογράφου με αγάπη για κριτικές, αφιερώματα και πρόσφατες ειδήσεις από το χώρο της μεγάλης και της μικρής οθόνης, αλλά και από τον κόσμο των videogames. 🎥🍿👾

ΑρχικήGamingΈρχεται Ένα Καινούργιο Far Cry Game: Όλες οι Λεπτομέρειες για το Far...

Έρχεται Ένα Καινούργιο Far Cry Game: Όλες οι Λεπτομέρειες για το Far Cry Maverick

- Advertisement -
Βαθμολόγησε το άρθρο
[Total: 0 Average: 0]

Ένα ακόμη παιχνίδι Far Cry βρίσκεται υπό ανάπτυξη, και αυτή τη φορά είναι ένα παιχνίδι που βασίζεται στην εξαγωγή παικτών και διαθέτει πολλαπλούς παίκτες, εντελώς ανεξάρτητο από το Far Cry 7, σύμφωνα με πληροφορίες του Insider Gaming.

Όπως αναφέρθηκε τον Ιανουάριο του 2023, η Ubisoft εργάζεται πάνω σε δύο ξεχωριστά έργα Far Cry υπό την εποπτεία της Ubisoft Montreal. Ενώ αρχικά και τα δύο παιχνίδια είχαν την ίδια ετικέτα υπό την κωδική ονομασία “Talisker”, διαχειριστικές αλλαγές και αλλαγές στον σχεδιασμό τους τα οδήγησαν σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Το αποτέλεσμα ήταν δύο ξεχωριστά έργα Far Cry, το Far Cry 7, το οποίο είναι το επόμενο κύριο παιχνίδι της Ubisoft και γνωρίζεται εσωτερικά ως “Project Blackbird”, ενώ το παιχνίδι πολλαπλών παικτών ονομάζεται “Project Maverick”. Τώρα, τα δύο παιχνίδια αποτελούν ανεξάρτητες οντότητες, με το Maverick να εξελίσσεται σε ένα παιχνίδι Far Cry με έμφαση στην εξαγωγή παικτών.

Καταλαβαίνουμε ότι το πρόγραμμα του πολλαπλών παικτών Far Cry έχει αλλάξει πολλές φορές κατά τη διάρκεια των πολλών ετών ανάπτυξής του, με την Ubisoft να έχει καταλήξει τώρα ότι το παιχνίδι θα είναι ένα παιχνίδι εξαγωγής στο πλαίσιο ενός φανταστικού περιβάλλοντος στο Αλάσκα με το όνομα “Alashnica“. Η ιστορία του παιχνιδιού επικεντρώνεται στον παίκτη που προσελκύεται στην περιοχή με την υπόσχεση της ελευθερίας, μόνο για να ανακαλύψει έναν κόσμο χάους, όπου η εμπιστοσύνη μεταξύ των ανθρώπων είναι σχεδόν ανύπαρκτη.

- Advertisement -

Στον παραδοσιακό ύφος του Far Cry, οι παίκτες θα πρέπει να αναζητούν πόρους στο περιβάλλον για να επιβιώσουν. Οι πόροι αυτοί περιλαμβάνουν τον φόνο ζώων για το δέρμα που θα χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία εξοπλισμού, την εύρεση χημικών ουσιών για τη δημιουργία συσκευών, τη συλλογή φυτών για ιατρικές προμήθειες, καθώς και την εύρεση εξαρτημάτων όπλων και φυσιγγίων για όπλα και πυρομαχικά.

Το παιχνίδι περιλαμβάνει ένα κρησφύγετο, που αποτελεί τη βάση λειτουργιών σας και τον ασφαλή χώρο για να αποθηκεύετε τα όπλα, τον εξοπλισμό, τις συσκευές και πολλά άλλα που έχετε συλλέξει. Καταλαβαίνεται ότι το νέο αυτό Far Cry παιχνίδι δεν είναι μόνο μια εμπειρία για έναν παίκτη, αλλά μπορεί επίσης να είναι μια ομαδική εμπειρία, με συμπαίκτες που μοιράζονται το ίδιο κρησφύγετο και λεία.

Όπως αναμένεται από ένα παιχνίδι εξαγωγής, ο βασικός κύκλος του παιχνιδιού επικεντρώνεται στη συλλογή εξοπλισμού, την ανάπτυξη χαρακτήρα και την αγορά  δεξιοτήτων. Αν και οι πηγές δεν μπόρεσαν να αποκαλύψουν λεπτομέρειες σχετικά με τις δεξιότητες, αναφέρθηκε ότι αυτές συνδέονται άμεσα με το σύστημα ανάπτυξης. Για να ανεβαίνει ο χαρακτήρας, οι παίκτες θα πρέπει να ολοκληρώνουν συμβάσεις (προκλήσεις) εντός του παιχνιδικού κόσμου, προκειμένου να αγοράζουν δεξιότητες.

Το Maverick αποτελεί ένα παιχνίδι με υψηλό ρίσκο και υψηλή ανταμοιβή, με ενεργοποιημένη τη δυνατότητα περαίωσης, πράγμα που σημαίνει ότι αν ο παίκτης πεθάνει, χάνει τα πάντα, συμπεριλαμβανομένου του εξοπλισμού, των δεξιοτήτων και των επιπέδων. Το μόνο πράγμα που ο παίκτης κατοχυρώνει είναι τα αντικείμενα που έχει αποθηκεύσει στο κρησφύγετο του.

Ενώ συνιστούμε προσοχή όσον αφορά τις ημερομηνίες λόγω της τάσης της Ubisoft για εσωτερικές καθυστερήσεις. Η ημερομηνία κυκλοφορίας είναι προγραμματισμένη για τον Απρίλιο του 2025, με το παιχνίδι να προγραμματίζεται να περάσει στη φάση Alpha στο πρώτο εξάμηνο του 2024. Εάν η Ubisoft κρατήσει αυτό το χρονοδιάγραμμα, είναι πιθανό να ακούσουμε περισσότερα για το Maverick στο άμεσο μέλλον.

- Advertisement -
Πέτρος Τζέιμς Ευφραιμίδης
Πέτρος Τζέιμς Ευφραιμίδηςhttps://cineramen.gr
Horror junkie, videogames addict, καμμένα memes και ποιοτικό κινηματογράφο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

- Advertisment -

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

- Advertisment -