[line]
[dropcap]Μ[/dropcap]ια ακόμα στιγμή λογοκρισίας από πλατφόρμα έχει να κάνει αυτή τη φορά με το Amazon Prime, το οποίο αρνείται να δείξει την ταινία Shortbus. Η ταινία απορρίφθηκε λόγω «προσβλητικού περιεχομένου», ωστόσο κάτι τέτοιο είναι υπερβολικό, μιας και έχει πολλές αντίστοιχες και πιο προκλητικές παραγωγές.
Η εταιρεία που έχει τα δικαιώματα της ταινίας, Oscilloscope Laboratories ανέφερε πως το Shortbus απέρριψε για πέμπτη φορά την πρότασή τους για να συμπεριληφθεί στον κατάλογό του, καθώς πιο παλιά είχε αναφερθεί σε τεχνικά θέματα (π.χ. οι ασυγχρόνιστοι υπότιτλοι), ωστόσο όλοι ξέρουν τον πραγματικό λόγο και τώρα έγινε λόγω «προσβλητικού περιεχομένου».
Ο Dan Berger, πρόεδροw της Oscilloscope Laboratories ανέφερε: «Η απόλυτη υποκρισία που εσωκλείει η άρνηση να διανείμουν το έργο – ένα έργο γεμάτο υγιή εκπροσώπηση, συμπερίληψη και υποστήριξη σε κοινότητες συχνά διωκόμενες – μόνο διαιωνίζει την καταχρηστικότητα και θα έπρεπε να ντρέπονται». Η παραγωγός κάλεσε τον κόσμο «να ψάξει να δει το αριστούργημα του Μίτσελ σε εκπληκτικό 4Κ σε μια πιο ανοιχτόμυαλη υπηρεσία video on demand».
Η υπόθεση για την ταινία έχει ως εξής: Μια σεξολόγος, μην έχοντας ποτέ οργασμό στη ζωή της, επισκέπτεται το εναλλακτικό κλαμπ Shortbus για να διευρύνει το πεδίο των ερωτικών της εμπειριών, καθ’ υπόδειξη δυο πελατών της, ενός γκέι ζευγαριού, που αναζητά επίσης στον ίδιο χώρο έναν τρίτο εραστή.
[author title=”Cineramen” author_id=””]
[share title=”Share” facebook=”true” twitter=”true” google_plus=”true” linkedin=”true” pinterest=”true” reddit=”true” email=”true”]
[content_band bg_color=”#e4e4e4″ border=”all”] [container] [custom_headline style=”margin: 0;” type=”center” level=”h4″ looks_like=”h4″ accent=”true”]Δείτε ακόμα στο Cineramen[/custom_headline] [/container] [/content_band]
[recent_posts count=”1″ orientation=”horizontal” category=”kritikes”] [recent_posts count=”1″ no_image=”true” orientation=”vertical” category=”trailers” offset=”2″ ]
[recent_posts count=”1″ category=”afierwmata” no_image=”true”]
[recent_posts count=”1″ category=”themata” no_image=”true”]
[recent_posts count=”1″ category=”eidiseis” no_image=”true”]