Δεν είναι καλά τα νέα για το sequel από την ταινία Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

0
705
Βαθμολόγησε το άρθρο
[Total: 0 Average: 0]

H ταινία Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, για την οποία έχουμε αναφερθεί αναλυτικά στην κριτική μας, ενώ όπως αναφέρει ο σκηνοθέτης Destin Daniel Cretton μετά την επιτυχία της θα έχει και sequel. Ωστόσο, όπως αναφέρει ο ηθοποιός Simu Liu, η ταινία θα πρέπει να ακολουθήσει τουλάχιστον μια από τις νέες ταινίες Avengers (που έχει πάρει αναβολή για το 2026 η πρώτη) και ανέφερε πως δεν έχει κάποιο άλλο νέο και ελπίζει να υπάρξει κάτι αισιόδοξο στο μέλλον, μιας και πάει όλο και πιο πίσω.

 

Η υπόθεση για την πρώτη ταινία έχει ως εξής: “Όταν ο Shang-Chi εισέρχεται στον μυστικό οργανισμό Ten Rings, αναγκάζεται να αντιμετωπίσει το παρελθόν που νόμιζε πως άφησε πίσω.” Η σκηνοθεσία είναι από τον Destin Daniel Cretton (Short Term 12), ενώ έχουν ανακοινωθεί οι Tony Leung ως Wenwu, Awkwafina ως Shang-Chi, Michelle Yeoh στον ρόλο της Jiang Nan, Fala Chen, Meng’er Zhang, Florian Munteanu, Ronny Chieng.

Ο Shang-Chi έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο Special Marvel Edition Τεύχος 15 τον Δεκέμβριο του 1973, μετά την αποτυχημένη προσπάθεια της Marvel να αποκτήσει τα δικαιώματα του τηλεοπτικού «Kung-Fu» για κόμικ διασκευή. Μάστερ της πολεμικής τέχνης του Κουνγκ Φου, ο Σανγκ-Σι έχει την ικανότητα να δημιουργεί πολλαπλά αντίγραφά του, ενώ στο επαναλανσάρισμα των κόμικ Marvel Now! τάχθηκε στο πλευρό των Avengers μετά την παραίνεση των Captain America και Iron-Man.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Share

Δείτε ακόμα στο Cineramen

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.