Δείχνει όλο και καλύτερη η ταινία φαντασίας The Creator

0
720
Βαθμολόγησε το άρθρο
[Total: 0 Average: 0]

Το είδος της φαντασίας σίγουρα είναι ένα από αυτά που έχουν τεράστιο ενδιαφέρον εδώ και δεκαετίες, με την ταινία The Creator να είναι μια από αυτές που περιμένουμε να δούμε, ενώ έχει ένα ακόμα teaser, που θα δείτε πιο κάτω.

 

H υπόθεση για την ταινία είναι η εξής: Εν μέσω ενός μελλοντικού πολέμου μεταξύ της ανθρώπινης φυλής και των δυνάμεων της τεχνητής νοημοσύνης, ο Τζόσουα, ένας σκληραγωγημένος πράκτορας των ειδικών δυνάμεων που θρηνεί τον χαμό της συζύγου του, στρατολογείται για να κυνηγήσει και να σκοτώσει τον Δημιουργό. Πρόκειται για τον άπιαστο αρχιτέκτονα της προηγμένης τεχνητής νοημοσύνης που έχει αναπτύξει ένα μυστηριώδες όπλο με τη δύναμη να τερματίσει τον πόλεμο και την ίδια την ανθρωπότητα. Ο Τζόσουα και η ομάδα των επίλεκτων μισθοφόρων του, ταξιδεύουν σε εχθρικές γραμμές στη καρδιά της κατεχόμενης περιοχής από την τεχνητή νοημοσύνη, μόνο για να ανακαλύψουν πως το εν λόγω όπλο που θέλει να καταστρέψει τον κόσμο, είναι μια τεχνητή νοημοσύνη με τη μορφή ενός μικρού παιδιού.

H σκηνοθεσία είναι από τον Gareth Edwards, ενώ παίζουν οι John David Washington (Tenet), Gemma Chan (Eternals), Ken Watanabe (Inception), Sturgill Simpson (Dog), Madeleine Yuna Voyles, Allison Janney (Juno), κ.α.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Share

Δείτε ακόμα στο Cineramen

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.