Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023
Cineramen Rebranded Logo

Φανατικοί του κινηματογράφου με αγάπη για κριτικές, αφιερώματα και πρόσφατες ειδήσεις από το χώρο της μεγάλης και της μικρής οθόνης, αλλά και από τον κόσμο των videogames. 🎥🍿👾

ΑρχικήΕιδήσειςΔε θα γίνει νέα σειρά για το Six Feet Under

Δε θα γίνει νέα σειρά για το Six Feet Under

Βαθμολόγησε το άρθρο
[Total: 0 Average: 0]

[line]

[dropcap]Τ[/dropcap]ο Six Feet Under ήταν σίγουρα μια από τις σειρές που έκλεψαν την παράσταση και συζητήθηκαν πολύ όσο προβλήθηκαν και όσον αφορά το φινάλε της και είχε πολλούς fans, ενώ κατάφερε να κατακτήσει μεγάλο μέρος των θεατών.

 

- Advertisement -

Μπορεί να είχε αναφερθεί πως θα υπάρχει ο επικεφαλής του δικτύου Casey Bloys το διέψευσε κατηγορηματικά στο Hollywood Reporter. Δήλωσε πως αν παρακολουθήσει κανείς το πρόγραμμα του HBO, υπάρχουν τα Mare of Easttown, The White Lotus, Succession,  Insecure, Euphoria, Gilded Age, το μελλοντικό Winning Time και κανένα reboot. Για το Six Feet Under μάλιστα δεν το θεωρεί καλή ιδέα να γίνει κάτι τέτοιο.

Το Six Feet Under προβλήθηκε από το 2001 έως το 2005 για πέντε σεζόν, 63 επεισόδια και θεωρείται από πολλούς ως μία από τις καλύτερες τηλεοπτικές εκπομπές όλων των εποχών, λαμβάνοντας συνολικά 53 υποψηφιότητες για Emmy, κερδίζοντας εννέα. Η σειρά κέρδισε επίσης πολλές Χρυσές Σφαίρες, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης δραματικής σειράς το 2002.

Η υπόθεση για την σειρά Six Feet Under είναι η εξής: Ο Νέιτ Φίσερ (Κράουζε) έμενε για χρόνια αποκομμένος από την οικογένειά του, που διατηρούσε γραφείο κηδειών στην Πασαντίνα του Λ.Α., επισκεπτόμενος μόνο στις διακοπές. Την ημέρα των Χριστουγέννων ο πατέρας του, πηγαίνοντας να τον παραλάβει από το αεροδρόμιο, πεθαίνει σε τροχαίο: έκτοτε θα μείνει στο πατρικό του βοηθώντας την οικογενειακή επιχείρηση και η ζωή του, αλλά και η ζωή όλων των μελών της οικογένειας θα αλλάξει για πάντα.

[author title=”Cineramen” author_id=””]

[share title=”Share” facebook=”true” twitter=”true” google_plus=”true” linkedin=”true” pinterest=”true” reddit=”true” email=”true”]

[content_band bg_color=”#e4e4e4″ border=”all”] [container] [custom_headline style=”margin: 0;” type=”center” level=”h4″ looks_like=”h4″ accent=”true”]Δείτε ακόμα στο Cineramen[/custom_headline] [/container] [/content_band]

[recent_posts count=”1″ orientation=”horizontal” category=”kritikes”] [recent_posts count=”1″ no_image=”true” orientation=”vertical” category=”trailers” offset=”2″ ]

[recent_posts count=”1″ category=”afierwmata” no_image=”true”]

[recent_posts count=”1″ category=”themata” no_image=”true”]

[recent_posts count=”1″ category=”eidiseis” no_image=”true”]

- Advertisement -
Νίκος Δρίβας
Νίκος Δρίβαςhttps://www.cineramen.gr
Δημιουργός και συντάκτης του Cineramen αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

- Advertisment -

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

- Advertisment -