Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023
Cineramen Rebranded Logo

Φανατικοί του κινηματογράφου με αγάπη για κριτικές, αφιερώματα και πρόσφατες ειδήσεις από το χώρο της μεγάλης και της μικρής οθόνης, αλλά και από τον κόσμο των videogames. 🎥🍿👾

ΑρχικήΕιδήσειςΑποχώρησε η πρωταγωνίστρια από το prequel του The Witcher

Αποχώρησε η πρωταγωνίστρια από το prequel του The Witcher

Βαθμολόγησε το άρθρο
[Total: 0 Average: 0]

[line]

[dropcap]Τ[/dropcap]α videogames επεκτείνονται στην μικρή οθόνη, έγινε σειρά το The Witcher, για το οποίο σας αναφέραμε αναλυτικά την άποψη μας και πλεον θα έχουμε μια spinoff σειρά που έχει ανακοινωθεί.

 

- Advertisement -

Το The Witcher: Blood Origin θα είναι prequel, έχει 6 επεισόδια και εξελίσσεται 1200 χρόνια πριν τον Geralt, όταν ο Vesemir ξεκινάει το δικό του ταξίδι ως Γητευτής και ο μυστηριώδης Deglan τον κάνει δικό του χάρις το Lau of Surprise.

Πρωταγωνιστής είναι ο Laurence O’Fuarain στον ρόλο του Fjall, ο οποίος είναι γεννημένος σε μια φυλή πολεμιστών που ορκίστηκαν για να προστατεύσουν έναν Βασιλιά και φέρει μια βαθιά ουλή από το θάνατο ενός αγαπημένου που έπεσε στη μάχη προσπαθώντας να τον σώσει. Μια ουλή που δεν θα τον αφήσει να ηρεμήσει, ούτε να τα βρει με τον εαυτό του ή τον κόσμο γύρω του. Στην αναζήτησή του για λύτρωση, ο Fjall θα βρεθεί να πολεμάει δίπλα στους πιο απίθανους συμμάχους και η συνέχεια επί της οθόνης.

Υπάρχει επίσης η πρωταγωνίστρια Éile, την οποία ήταν να υποδυθεί η Jodie Turner-Smith, ωστόσο αποχώρησε λόγω βεβαρυμένου προγράμματος και αλλαγές στα γυρίσματα του prequel, όπως έγινε γνωστό. Περιγράφεται ως μια πολεμίστρια ευλογημένη με τη φωνή μιας θεάς, η οποία άφησε τη φυλή και τη θέση της ως φύλακα της Βασίλισσας για να ακολουθήσει την καρδιά της ως μια νομαδική μουσικός. Μια ανυπολόγιστη καταστροφή στην ήπειρο την αναγκάζει να ξαναπάρει το σπαθί της και να αναζητήσει την εκδίκηση και την λύτρωση.

Showrunner είναι η Declan de Barra, ενώ η αντίστοιχη του The Witcher, Schmidt Hissrich είναι εκτελεστική παραγωγός.

[author title=”Cineramen” author_id=””]

[share title=”Share” facebook=”true” twitter=”true” google_plus=”true” linkedin=”true” pinterest=”true” reddit=”true” email=”true”]

[content_band bg_color=”#e4e4e4″ border=”all”] [container] [custom_headline style=”margin: 0;” type=”center” level=”h4″ looks_like=”h4″ accent=”true”]Δείτε ακόμα στο Cineramen[/custom_headline] [/container] [/content_band]

[recent_posts count=”1″ orientation=”horizontal” category=”kritikes”] [recent_posts count=”1″ no_image=”true” orientation=”vertical” category=”trailers” offset=”2″ ]

[recent_posts count=”1″ category=”afierwmata” no_image=”true”]

[recent_posts count=”1″ category=”themata” no_image=”true”]

[recent_posts count=”1″ category=”eidiseis” no_image=”true”]

- Advertisement -
Νίκος Δρίβας
Νίκος Δρίβαςhttps://www.cineramen.gr
Δημιουργός και συντάκτης του Cineramen αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

- Advertisment -

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

- Advertisment -