Αντιδράσεις για την νέα ταινία της Scarlett Johansson

0
1360
Βαθμολόγησε το άρθρο
[Total: 4 Average: 2]

Οι εποχές είναι πολύ… περίεργες και φυσικά το παραμικρό μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις ακόμα κι αν μιλάμε για μια απλή ταινία, όπως η νέα με πρωταγωνιστή την Scarlett Johansson.

 

Ο λόγςο για το “Rub & Tug”, που αναφέρεται στην πραγματική ιστορία του Dante “Tex” Gill, ο οποίος τις δεκαετίες του 60′ και του 70′ έστησε στο Πίτσμπερκ μια μικρή αυτοκρατορία με ινσιτούτα μασάζ και δίκτυο πορνείας.

Οι αντιδράσεις ξεκίνησαν όταν έγιναν γνωστό ότι η Scarlett Johansson θα υποδυθεί έναν άντρα – τραβεστί τον Gill και το γεγονός ότι ο ρόλος θα έπρεπε να πάει κανονικά σε κάποιον transgender ηθοποιό.

Όταν ερωτήθηκε σχετικά με αυτό η ηθοποιός, απάντησε πως και άλλοι ηθοποιοί όπως οι Jeffrey Tambor, Jared Leto, και Felicity Huffman, έχουν παίξει αντίστοιχους ρόλους και μάλιστα οι ερμηνείες τους πήραν και μεγάλα βραβεία.

Αυτό ήταν που συν τοις άλλοις εξόργισε την LGBT κοινότητα, η οποία ανέφερε πως ξηγήσουν πως οι συγκεκριμένοι ηθοποιοί μπορεί να ερμήνευσαν ρόλους transgender, αλλά χωρίς να αλλάζουν το φύλο του χαρακτήρα που υποδύονταν.

– Περισσότερα θέματα σχετικά μπορείτε να δείτε:

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Share

Δείτε ακόμα στο Cineramen

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.