Ανανεώθηκε η σειρά Tehran και μπαίνει στο… παιχνίδι ο Hugh Laurie

0
203
Βαθμολόγησε το άρθρο
[Total: 1 Average: 5]

Μια σειρά για την οποία στην πρώτη σεζόν είχαν γίνει γυρίσματα για παραγωγή στην Ελλάδα είναι η σειρά του Ισραήλ, Tehran. Η τηλεοπτική παραγωγή που είναι η πρώτη μη Αμερικάνικη από το Apple TV+ αποκτάει πλέον τρίτη σεζόν, ενώ θα έχει πρωταγωνίστή και τον Hugh Laurie.

 

Η σειρά ασχολείται με την 22χρονη Ταμάρ Ραμπινγιάν στην πρώτη μυστική αποστολή της (πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών που ήρθε κοριτσάκι από το Ιράν στο Ισραήλ) στην Τεχεράνη και κάπου εκεί αρχίζουν τα δύσκολα.

Είναι μίνι σειρά οκτώ επεισοδίων μιας ώρας και παίζουν οι Shervin Alenabi, Moe Bar-El, Liraz Charhi, Reza Diako, Sogand Sara Fakheri, Arash Marandi, Navid Negahban, Menashe Noy, Niv Sultan, κ.α.

Δείτε το trailer

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Share

Δείτε ακόμα στο Cineramen

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.