Η νέα ταινία του σκηνοθέτη Luca Guadagnino, “Born to be murdered” που γυρίστηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Τρίκαλα και στην Αθήνα ανακοινώθηκε επίσημα πλέον από το Netflix.
Συγκεκριμένα έγιναν γυρίσματα τον Μάρτιο του 2019 στην περιοχή της Ομόνοιας και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας για την νέα ταινία, στην οποία πρωταγωνιστεί ο John David Washington, του «BlacKkKlansman».
Η Ιταλοαμερικάνικη παραγωγή με τίτλο «Born To Be Murdered» έχει να κάνει με έναν Αμερικανο τουρίστα, ο οποίος βρίσκεται παρά την θέληση του στο επίκεντρο μιας επικίνδυνης συνωμοσίας.
Η παραγωγή του Luca Guadagnino σε σκηνοθεσία του Ferdinando Cito Filomarino, ενώ παίζουν οι John David Washington, Alicia Vikander, Boyd Holbrook, Vicky Krieps και Έλληνες ηθοποιοί όπως οι Γιώργος Πυρπασόπουλος, Πάνος Κορώνης, Λένα Κιτσοπούλου και Ανδρέας Μαριανός, κ.α.
Share